Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Millora el teu benestar a través d’una vida i alimentació saludable

És la nostra responsabilitat tenir cura del nostre cos i la nostra ment a través d’una alimentació saludable.

Tenim una vida i una salut, i qui sino nosaltres, ha de fer per adquirir consciència de triar acuradament què és allò que ens nodreix, ens alimenta i ens reporta benestar.

No és només alimentar el nostre cos, el benestar comporta alimentar de forma saludable les nostres amistats, la nostra salut física a través de l’esport, la nostra llar i espai de treball, la nostra família,…. La suma de tot això ens reportarà un benestar global amb la nostra vida on anirem satisfent les nostres metes i objectius personals.

No ens podem oblidar que el nostre sistema immunitari és l’encarregat de neutralitzar de manera eficaç les agressions infeccioses i les malalties a les que l’organisme es veu exposat de forma habitual per això, la millor manera de cuidar-lo i mantenir-lo actiu, és cuidant i equilibrant l’alimentació.

Alguns dels més famosos i reconeguts aliments antioxidants son:

Frutas y especies
  • Els nabius
  • Maduixes i gerds
  • Xocolata negra
  • Carxofes
  • Nous
  • Espinacs
  • Remolatxes …

Un sistema digestiu saludable és fonamental per garantir una bona salut i per a això hem de cuidar quins aliments formen part de la dieta, ja que poden servir de gran ajuda per reduir el risc d’infeccions o fins i tot per millorar el procés de curació d’algunes malalties.

De la mateixa manera que tenim cura de l’equilibri entre la nostra vida social, temps d’oci (cura física) i cura emocional, no podem deixar enrere la cura de la nostra salut nutricional.

L’alimentació és, sens dubte, un factor important per assegurar el bon funcionament del sistema immunitari.

Amb una correcta alimentació podem aportar al nostre cos els antioxidants que necessitem de manera natural . Tots els antioxidants poden ser subministrats a través dels aliments que conformen una alimentació equilibrada i variada, basada en productes de temporada, de proximitat i sobretot, poc manipulats.

Per concloure, si mantenim uns nivells correctes de nutrients en la nostra dieta diària ens ajudarà a mantenir un bon sistema immunològic i evitar infeccions, promovent el benestar en la nostra salut física i nutricional.

¿ T’interessa aprendre més? Click aqui i demana un cita amb la nostra especialista en alimentació saludable.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga