Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Què són els Formatges Ecològics?

Els Formatges Ecològics són aquells que provenen de llet de cabra, ovella o vaca que han estat criats en un entorn natural a través d’una sana i natural. A més, són animals que no han rebut químics, hormones ni cap additiu que alteri el seu rendiment normal.

Perquè un Formatge sigui Ecològic també influeix el seu procés de producció, ja que, s’ha de realitzar un procés sense químics ni mètodes que modifiquin les seves propietats.

Els millors Formatges Ecològics a Linverd

Mas Claperol

Hem triat a Mas Claperol perquè tenen els millors Formatges Ecològics, van ser el primers en elaborar formatge ecològic de Catalunya. Des dels seus inicis elaboren productes ecològics sense llet en pols, sense aromes, conservants ni colorants. En l’actualitat pots trobar diferents tipus de formatges:

  • Lactis de vaca: formatges, iogurts i productes frescos.
  • Lactis de cabra: formatges, iogurts i pastes toves.
  • Com a novetat han inclòs els formatges d’ovella.

Tan mateix els valors de Mas Claperol van lligats a la sostenibilitat i el respecte cap al medi ambient a través de productes de proximitat i km 0 oferint la màxima qualitat del producte ecològic de manera artesanal.

Mas Claperol

Mas Claperol és una empresa productora de formatge ecològic de proximitat. Fundada per Emili Domènech Tort, el seu primer contacte amb la ramaderia i agricultura va ser als 16 anys, des de llavors ha estat en continu aprenentatge per a elaborar formatges frescos i ecològics.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga