Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Vivani, xocolates 100% orgànics

Des de l’any 2000 Vivani produeix xocolates de gran qualitat. El que va començar com una petita empresa s’ha convertit en una marca de renom mundial, una marca que representa la sostenibilitat i el plaer artístic en 50 països de tot el món.

Malgrat el diferents que poden ser les cultures, els idiomes i les preferències, la passió per la xocolata és un denominador comú que uneix a persones de tot el món.

Andreas Meyer, un expert forner i nutricionista de Saureland a Westfàlia, va desenvolupar la idea i crear una xocolata orgànic de alta qualitat.

Les xocolates Vivani són 100% orgànics, els ingredients utilitzats no s’obtenen de l’explotació de recursos naturals.

Només processen cacau amb certificat sostenible del Centre i Sud d’Amèrica i el cultiu de cacau es duu a terme sense explotació ni treball infantil.

Vivani utilitza envasos completament ecològics per als seus productes (compostable NatureFlexTM-film / Paper certificat FSC / cartó / negres d’impressió sense oli mineral), sense plastic!!! 🙂

Els embalatges de Vivani son de disseny artístic. Inicialment, aquest disseny es va introduir en una minisèrie de xocolates, «Edizione d’Art», en la qual l’artista Annette Wessel va incloure les seves pintures en els embolcalls per primera vegada. Gràcies a la popularitat de la sèrie, des de 2009 Wessel ha decorat totes les barres de xocolata Vivani amb elegants presentacions.

FES UN TAST DE VIVANI I DISTRUTA

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga