Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

GINGER BEER, encara no l’has provat?,

La Ginger Beer — no confondre amb Ginger Ale — és una una beguda fermentada amb bombolles lleugerament picant/especiada de gingebre.
Al contrari del seu propi nom, la ginger beer no és una cervesa tal com la coneixem, de fet, ni tan sols conté alcohol. Descobreix-la!

Ginger Beer es va crear per primera vegada a Anglaterra a mitjan segle XVIII i originalment era una beguda alcohòlica feta de sucre, gingebre, aigua i un cultiu iniciador comunament conegut com la planta de cervesa de gingebre.

Els anglesos van començar a exportar cervesa de gingebre alcohòlica als EUA Però aviat es va crear una versió sense alcohol en resposta a les lleis de prohibició de la dècada de 1920.

leamo organic ginger_beer

PROPIETATS I BENEFICIS
El gingebre és un gran antiinflamatori natural, afavoreix la digestió, revitalizante i ideal per a potenciar el sistema immunològic. El que ho converteix també en un gran aliat contra el refredat, a més conté magnesi, zinc, vitamina C i B3.

UN PRODUCTE MOLT VERSÀTIL
No sols és fabulosa prendre-la com a refresc, sinó que la Ginger Beer té una gran versatilitat a l’hora de barrejar-la amb altres ingredients. Encara que és una beguda per a tota la família, és molt popular en cocteleria, on la trobem en còctels internacionalment coneguts com el Moscow Mule o el Dark’n’*Stormy entre altres.

Ginger Beer Bio by LEAMO ha estat creat per experts mixólogos.

Amb certificació orgànica, és baixa en sucre, sabor realçat amb notes aromàtiques i amb elegant bombolla.

Produïda a Charanta, reflecteix l’excel·lència francesa en forma de soft drink.

Tots els productes LEAMO estan fets amb ingredients orgànics de qualitat premium, i segons mètodes de fabricació tradicionals.

GINGER BEER By LEAMO


Tasting a LINVERD dissabte que ve dia 30 d’octubre de 11.00 a 14.00
Carrer Provença 242, Barcelona
Acosta’t a provar aquesta deliciosa Ginger Beer orgànica al costat d’altres productes, Vina a descobrir-los!

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga