Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Risoto de bolets shitake, alberginia al forn i teula de parmesà

Us presentem el Risoto de bolets shitake, alberginia al forn i teula de parmesà, preparat per la nostra amiga i clienta @helens_foods

Avui us vull presentar aquesta recepta, que ja va venint el fred i sempre ve de gust. És una pica diferent a la recepta de tota la vida però prometo no defraudar-vos. Per descomptat, tots els ingredients provenen de Linverd, així que la qualitat està garantida. 

Ingredients

  • 2 albergínies peques o una gran
  • 100gr de bolets Shitake
  • 100gr de formatge parmesà
  • 1 tassa de cafè d’arròs bomba
  • Una ceba
  • Un gra d’all
  • Una mica de vi blanc
  • 40gr de mantega
  • 500ml de Brou de pollastre o verdura

Ingredients (per a tres persones)

Risoto Elena Balana a

Preparació:

  1. El primer pas és partir per la meitat les albergínies, fer daus, salpebrar, una mica de Oli AOVE i al forn uns 30min. Segons la grandària de l’albergínia.
  2. De mentrestant, pochem l’all i la ceba, quan comenci a estar transparent afegim els bolets i saltem. Quan estigui tot “pochadito”, afegim una mica de vi blanc i pugem el foc perquè s’evapori l’alcohol.
  3. Quan s’hagi evaporat, afegim solament l’interior de les albergínies (les haurem tret prèviament amb cullera) i barregem bé. 
  4. Toca el torn d’afegir l’arròs i gratinarlo uns 5min, així el gra es torra una mica. Ara ve el pas clau, anem afegint molt poc a poc cullerades de brou (sempre calent). 
  5. Afegim una cullerada gran i comencem a remoure l’arròs perquè deixi anar el midó, una vegada  l’arròs ha absorbit tot el brou, és el moment d’afegir més. 
  6. Quan comencem a remoure, és el moment d’aportar-li el formatge ratllat i la mantega, també a poc a poc, segons el que vagi necessitant el propi arròs, sense que embafi. 
  7. No deixeu de remoure perquè l’arròs s’impregni bé del brou i quan el gra estigui ja serà hora d’emplatar.
  8. Per a emplatar a la teula de parmesà, ratlleu formatge en la pròpia paella i al 7-8, quan vegeu que es comença a torrar, baixar el foc perquè sinó es cremarà. Quan vegeu que és possible donar-li la volta, amb molta cura la doneu i torneu a pujar una mica el foc i quan ja sigui manipulable del tot, la retireu i passats uns segons es posarà molt crunchy.
  9. També va molt bé amb acabar amb una mica de cebollí o llima ratllada, li dóna un toc molt especial.

I ara a gaudir la de bona cuina!!

Aquesta i moltes mes receptes en el meu perfil @helens_foods. Seguiu-me per a descobrir restaurants i acompanyar-me en més receptes.

Gràcies Linverd per l’oportunitat i per la gran labor que esteu fent!

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga