Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Boletes energètiques amb Farina d’ametlla.

Us presentem una forma senzilla i natural de fer boletes o barretes energètiques, un suplement alimentari que incrementa l’energia i els nutrients que aporta la dieta i que les poden servir com a postres o un snack molt saludable per cobrir necessitats puntuals que requerix d’energia extra.

En aquest cas i utilitzant farina d’ametlla en cru i sense cuinar aconseguirem un dolç nutritiu i deliciós que agradarà a tota la família

Ingredients (6/7 boletes) per fer boletes energètiques amb Farina d’ametlla:

  • 125g de mango deshidratat
  • 125 g de pinya deshidratada
  • 25 g de nabiu vermell
  • 120 g de farina d’ametlla
  • 1 cdta de canyella
  • 1 pessic de sal marinatlles filetejades i xocolata 99% desfeta

Preparació:

  1. Triturar la fruita seca deshidratada en un processador d’aliments, durant 1 la potència.
  2. Barregeu la fruita seca amb la farina d’ametlla, la sal i la canyella, treballeu-ho amb les mans humides o una pastadora.
  3. Damunt un paper vegetal estendre la massa i donar-li una forma rectangular amb el mateix gruix per preparar barretes o fer boles amb les mans.
  4. També podeu fer en format de barretes energètiques, en aquest cas, refredar la massa durant dues hores a la nevera abans de tallar.

Alternatives: pots fer servir la fruita deshidratada que més t’agradi, tenim moltes opcions: prunes, dàtils, …. encara que considerem que aquesta opció li dóna un toc molt fresc.

Conservació: Pots doblegar la quantitat i preparar més boletes o barretes, es conserven perfectament dins de la nevera o congelador durant 2 o 3 mesos.

Recepta de l’Elena Vidal, publicada pels nostres amics d’Oleander, productes Ecològics i sense gluten a Castellvell del Camp, Tarragona.

Altres moments on podem prendre boletes o barretes energètiques

  • Etapes ràpides de creixement, desenvolupament i maduració, que no quedin cobertes amb una alimentació completa i equilibrada
  • Situacions de gran consum calòric que desencadenen certes patologies. Habitualment, com més agressiva és una malaltia o un procés d’hospitalització, més gran és la despesa que se’n deriva.
  • Pràctiques esportives intenses o mantingudes, que facin necessari aportar un plus per no perdre o baixar el ritme i obtenir un rendiment satisfactori.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga