Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Canelons d’espinacs i hummus

Una opció vegetariana per a aquestes dates és un complet plat de canelons sense glútens d’espinacs amb hummus.

Una recepta innovadora que hem elaborat enguany perquè deixis amb la boca oberta a tots els teus comensals pels seus diferents sabors i delicades textures.

No sols és un menjar rodó a nivell gustatiu, sinó que compta amb l’aportació proteica dels cigrons i a més, se li afegeixen totes les propietats beneficioses per al nostre organisme dels espinacs.

Els canelons sense glútens amb espinacs poden acompanyar-se amb qualsevol mena de salsa blanca.

Tip: Afegir tòfona pot ser un èxit garantit quant a aroma i sabor.

Una mica d’història:

Encara que l’origen dels canelons és relativament recent, la seva enorme versatilitat i deliciós sabor ho ha convertit ràpidament en un clàssic de la cuina a tot el món. Els canelons són un plat festiu que fa gust de tradició i és una de les primeres receptes que ens ve a la ment quan recordem els deliciosos menjars a casa de l’àvia.

A Espanya els canelons es van difondre gràcies a la cuina catalana.

Es diu que aquesta recepta va arribar a les famílies de la burgesia barcelonina de la mà dels cuiners italians. Els catalans la van incloure ràpidament en el seu receptari fins a convertir-la en un plat tradicional, encara que amb algunes modificacions. De fet, era habitual emplenar els canelons amb la carn que sobrava del sopar nadalenc, la “carn d´olla”.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga