Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Un petit planeta al teu saló

Un petit planeta al teu saló o dormitori.

Autèntic ecosistema tropical que representa un petit jardí etern.

Composició de plantes naturals que gairebé no necessita manteniment, la seva única necessitat és una mica de llum indirecta, ja que del reg no cal preocupar-se.

Ecosistema que funcionen com el nostre planeta terra, tenen el seu propi cicle d’aigua i només caldrà regar-lo si no hi ha condensació en el vidre. Això pot passar cada 6 mesos o fins i tot molt més depenent de les condicions de la seva nova llar.

Quan es regui és indispensable utilitzar aigua destil·lada o filtrada per no fer malbé l’ecosistema.

H21JzO8ZR9AgBib uBtt2tBGSGZA8YOmb9uNUvdDQmLu4zJR fvNrAcLkHa0KpbYmvoKZje

Jardins dissenyats i creats per durar anys i fins i tot amb un bon manteniment bastant senzill poden arribar a durar eternament, és un cicle perfecte, com el nostre planeta. 

El cicle de pujada i baixada de la humitat és com al nostre planeta: la humitat augmenta durant el dia quan les temperatures són més càlides i baixa a la nit quan la temperatura es refreda. Aquest es condensa contra les parets del terrari i torna a caure a terra per ser utilitzat novament. Creant un cicle d’aigua etern.

Gràcies a la llum, condició imprescindible per al manteniment correcte de l’ecosistema, la planta podrà reproduir la fotosíntesi i per tant crear el seu propi oxigen gràcies als diferents intercanvis.

L’ecosistema establert d’un terrari absorbeix petits canvis per mantenir un equilibri saludable en general, encara que la naturalesa s’encarrega de la majoria dels problemes en un terrari, la seva ecologia no és completa. Necessita llum (indirecta) i una mà amiga ocasional.

Un Terrari és un petit ecosistema que per naturalesa i creació pròpia viu en harmonia amb un mínim de manteniment.

Et convidem a provar aquest fascinant món dels terraris i poder estar connectat amb la natura des de casa!

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga