El Secret de Linverd

Bones. 

Sóc l’Esteve Domènech i en aquest vídeo t’explicaré el secret de Linverd, perque els nostres clients ens estimen i volen ser part del nostre projecte.

Els clients que em coneixen, que són la majoria, ho saben que es LINVERD! però m’agradaria que més gent tu ho pogués tenir l’oportunitat de ser part de LINVERD, peró abans de res resumiré com hem arribat fins aquí i per què centenars de clients confien en nosaltres. Es important que paris molta atenció perquè ningú el el sector de l’alimentació saludable, pot explicar te el que té explicaré i jo ara. 

LINVERD va començar fa tres anys amb cistelles ecològiques de forma online, amb producte directe al consumidor final fent el millor que sabíem, producte transparent i producte amb respecte a la natura.

Ens anava bé, només érem dues persones, però ens vam adonar al final del 2020 que el que volíem era poder oferir el producte ecològic i real, transparent a milers de persones que ho volen i ho necessiten per al seu bé i del planeta.

Volem compartir amb molta més gent la nostra manera de veure la vida, producte ecològic, de proximitat i, sobretot, ser transparents.

Volem ensenyar, per exemple, qui ens porta el tomàquet ara a l’estiu, que és Pep o també el meu veí, en Joan, que a vegades ens porta les figues o el raïm, o aquest estiu que hem tingut el gaspatxo del Ramón de Lleida, que, a part també per mi té les millors llegums de Catalunya.

Aquests són exemples de perquè estem aquí i el que volem oferir a LINVERD: la traçabilitat del producte i saber escoltar al nostres client, que és el més important.

Si et sumes a LINVERD, aconseguiràs tot això i més productes, sense químics, saludables per a tu i de proximitat, i ajuda a la regeneració del planeta i crea una economia pel teu voltant i no dependre de productes produïts de fora. 

Bé, ja ja ens coneixes. 

M’agradaria que també poguessis ser part de LINVERD i que puguem caminar junts.

Feu un comentari