Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

La veritat dels ous ecològics

Huevos ecologicos Ous Ecologis

Tot això està molt bé, però a l’hora de comprar-los en un supermercat i amb la quantitat de noms que apareixen en els envasos, com sé quins són els ous ecològics? Tres coses han d’aparèixer a l’envàs: de manera destacada ha de llegir-se ous de producció ecològica; ha de portar l’etiqueta de el segell ecològic europeu (un full verda amb estrelles blanques), i el logotip de l’entitat certificadora acreditada. Biològic i ecològic en l’etiquetatge signifiquen el mateix.

Hi ha un altre mètode per identificar de què estem parlant sense cap mena de dubte possible: els famosos codis. A la closca de cada ou hi ha impressionat un codi que comença per un nombre, que pot ser un 0, l’1, el 2 o el 3. Aquest número assenyala la forma de cria:

  • El 0 indica que és un ou de gallina ecològica.
  • L’1 que és de gallina de camp.
  • El 2 que és de gallina criada a terra.
  • El 3 que és de gallina criada a gàbia.

D’altra banda, un cop oberts podem observar si la llema és clara o molt taronja, la més adequada és la que és més clara. Això es deu al fet que el pinso que menja la gallina no porta colorants de manera que la llema no és tan taronja com veiem habitualment en les fotos i tenim en ment que debaría ser.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga