Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

AVÍS LEGAL

Puc garantir-te que et trobes en un espai 100% segur, per això, donant compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic , a continuació es fa constar:

Titularitat

S’informa als usuaris de la present pàgina web, d’ara endavant Usuari, que el titular del website [https://www.linverd.com], d’ara endavant lloc web, és l’empresa LINVERD MARKET S.L amb el NIF. B 02733574 l’adreça fiscal és Francesc Carbonell 46, 08034 Barcelona.

Condicions d’ús

L’accés a la Web és lliure i gratuït sempre que l’usuari accepti les condicions d’ús que se li mostrin a l’entrar segons la legislació vigent.

Si l’usuari es subscriu a qualsevol servei del Lloc Web ho farà acceptant les condicions d’ús i Política de Privadesa i galetes que se li mostraran.

Veracitat de les dades

L’Usuari reconeix que les dades subministrades són veraces i certs, se a notificar qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Modificació del servei

Lloc Web es reserva el dret de modificar o eliminar els serveis que ofereix a través del web.

Normes generals d’ús

L’Usuari s’obliga a utilitzar aquest lloc web de forma diligent, correcta i respectuosa, especialment quan publiqui opinions i / o comentaris.

Així mateix, s’obliga a títol merament enunciatiu a no realitzar comentaris o accions:

Difamatoris, inexactes, falses, abusius, injuriosos, obscens, irreverents, ofensius, insultants, tàcitament o expressament sexuals, amenaçadors, assetjadors, racistes, sexistes, discriminatoris per qualsevol motiu, que atemptin contra la moral, l’ordre públic, els drets fonamentals, les llibertats públiques, l’honor, la intimitat o la imatge de tercers i en general la normativa vigent, i / o il·legals o infractors de drets de tercers (per exemple, pe, drets de propietat industrial i intel·lectual; drets de privacitat o publicitat) .

Transmissors de correu brossa, “SPAM”, missatges amb fins comercials, “cartes en cadena” o mailings massius no sol·licitats, falsos, enganyosos o promoguin activitats il·legals o conducta grollera, amenaçant, obscena, difamatòria o injuriosa.

Que subministrin informació pràctica sobre activitats il·legals.

Que comportin qualsevol activitat comercial, publicitat o vendes, fins i tot encara que no hagi contraprestació monetària.

Que continguin dades de caràcter personal sobre terceres persones que requereixin el consentiment de la propietari o titular dels drets.

L’Usuari respondrà enfront de lloc web o davant de qualsevol tercer, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació. Lloc Web no intervé els continguts dels Usuaris.

Propietat intel·lectual

Mitjançant aquestes condicions legals no es cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre aquest Lloc Web i els seus continguts (fotografies, vídeos, creacions, textos, …). Quedant expressament prohibit a l’usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció, reutilització, reenviament o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, llevat dels casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

Obligacions de webs

Lloc Web és responsable dels serveis que presta per ella mateixa i dels continguts directament originats per la propi web i identificats amb el seu corresponent copyright.

Lloc web d’adoptar les mesures necessàries que permetin garantir la seguretat i privacitat en la comunicacions.

Lloc Web es reserva el dret a suspendre temporalment la prestació de servei sense previ avís a l’Usuari, sempre que sigui necessari per efectuar operacions de manteniment, actualització o millora de l’servei.

Lloc Web no pot assegurar la disponibilitat i continuïtat permanent de el servei web a causa de interrupcions, fallades etc ..

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga