Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Celebra PLASTIC FREE JULY® a Linverd
i aconsegueix un any de compra Gratis *

Any compra gratis Linverd

*25€/setmana x 52 setmanes

A Linverd celebrem el MES SENSE PLÀSTICS amb el sorteig d’un any de compra gratis.

Només has de venir a Linverd, fer una compra superior a 25 € i dipositar el ticket 🏷️ a l’urna 📥 Linverd Plastic Free.

Així de senzill és guanyar una compra setmanal de 25 € durant un any a la nostra botiga Linverd.

Sí, sí, 1.300 € en PRODUCTES ECOLÒGIC I SENSE PLÀSTICS.


Bases Legals del sorteig Compra durant un any

1. EMPRESA QUE ORGANITZA EL SORTEIG

L’empresa Linverd Market S.L., amb domicili a Francesc Carbonell 46, 08034 Barcelona i les dades legals trobaràs en Avis Legal l’Avís Legal d’aquesta web organitza amb fins promocionals al Sorteig de compra setmanal gratis durant un any.

El sorteig es realitzarà en l’entorn local de Barcelona a través de la compra a la botiga física.

2. DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ

La data de l’sorteig serà del 1 de Juliol de 2021 al 31 de Juliol de 2021 (ambdos días inclosos). El dia 2 d’agost de 2021 es realitzarà el sorteig i es comunicaran a l’guanyador.

3. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DEL SORTEIG

Participació exclusiva per als clients inscrit al programa de fidelització de Linverd que realitzin una COMPRA* superior a 25 € a la botiga física entraran en el sorteig. Cada compra de 25 € o superior suposa una participació. La participació serà el mateix tiquet de la compra d’una apuntat el DNI de el client i dipositat a l’urna de l’sorteig

* Queden excloses les compra realitzes ONLINE o qualsevol altra que no sigui a la botiga Linverd del Carrer Provença 242 a Barcelona.

El dia 2 d’agost (com s’indica en el punt anterior) es realitzarà el sorteig i el guanyador es triarà de forma aleatòria a través de l’extracció d’una participació de la urna on es dipositen a tenda.

4. CONDICIONS DEL SORTEIG I PREMIS

Els premis seran lliurats esemanalmente al nostre establiment situat al Carrer de Provença, 242, 08008 Barcelona.

Per poder participar en el concurs cal ser client inscrit al programa de fidelització de Linverd i el tiquet aquest amb el DNI de comprador.

El guanyador seran comunicats a través dels comptes oficials de Linverd en xarxes socials (Facebook i Instagram) i a través d’aquesta mateixa pàgina web. més, es trucrá de telèfon facilitat en la compra.

Si en el termini de 15 dies després de la comunicació del guanyador Linverd no ha aconseguit contactar amb el premiat i per part de l’guanyador no s’ha comunicat amb l’empresa, el premi tornarà a sortejar entre els altres participants de l’sorteig allargant un mes més la possibilitat de participar

El premi consisteix en una compra setmanal de 25 € durant un any a la botiga de Linverd iniciant-se la setmana de l’30 de l’agost de 2021 i finalitzant la setmana de el 22 d’agost de 2022

Els productes en promoció o oferta queden exclòs de la compra setmanal

El premi és personal i intransferible, i és necessari que el guanyador es presenti cada setmana a la botiga per canviar la compra.

Si una setmana no es fa la compra, la mateixa caducará.

5. DESQUALIFICACIONS I PENALITZACIONS

Si s’evidenciés que qualsevol dels participants no compleix amb els requisits exigits en les Bases, o les dades proporcionades per participar no fossin vàlids, la seva participació es considerarà nul·la i quedaran automàticament exclosos del Sorteig perdent tot dret sobre els premis atorgats en virtut d’aquesta promoció.

6. EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT

A títol enunciatiu, però no limitatiu, no ens responsabilitzem de les possibles pèrdues, robatoris, retards o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de la present, així com tampoc ens responsabilitzem a de l’ús que faci el participant respecte de el premi que obtingui d’aquest Sorteig. No assumim la responsabilitat en casos de força major o cas fortuït que puguin impedir la realització de l’Sorteig o el gaudi total o parcial de el premi.

7.PROTECCIÓN DE LES DADES PERSONALS

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 11 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en el seu Reglament de desenvolupament, comuniquem que els participants en el sorteig, per ser clients de la nostra botiga, tenen els seus dades incorporades en el nostre CRM (sistema de gestió), en el qual es registren només i exclusivament les dades facilitades pel client i que seran utilitzades amb fins comunicatius per a un millor servei i atenció. Aquestes dades inclouen sempre un número de telèfon, que serà el principal dada dels participants i que no serà comunicat en cap cas de forma pública. L’únic ús d’aquest número serà per a l’assignació de la butlleta de participació en el sorteig i per a la posterior comunicació amb el client en cas de resultar ser premiat.

L’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a linverd@linverd.com

8. CANVIS

Reservat el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o menyscabi els drets dels participants en el sorteig.

9. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ.

Aquestes bases legals es regiran de conformitat amb la llei espanyola. Seran competents per resoldre qualsevol reclamació o controvèrsia que pogués plantejar-se en relació amb la validesa, interpretació o compliment d’aquestes bases els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga