Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Botigues lliures de plàstic

Reduïu l’ús de plàstic anant a botigues de queviures lliures de plàstic

Sabies que Espanya recicla menys plàstic que la majoria dels països europeus? Més d’un terç dels envasos de plàstic d’Espanya acaben en abocadors. ¿Això et sorprèn? Estàs buscant formes de reduir l’ús de plàstic? Aquí a Linverd- Supermercat Ecològic, som una botiga de queviures sense plàstic i el primer supermercat a Catalunya dedicat a l’estil de vida sense residus, sense envasos de plàstic i amb productes ecològics, naturals i sostenibles. Aquí hi ha algunes formes en que pot reduir el malbaratament de plàstic.

  • Deixi d’usar palletes de plàstic, fins i tot en restaurants. Si una palleta és imprescindible, compri una palleta de vidre o acer inoxidable reutilitzable.
  • Utilitza una bossa de productes reutilitzables o una cistella ecològica. Una sola bossa de plàstic pot demorar 1,000 anys a degradar-se. Compri o faci la seva pròpia borsa de productes reutilitzables i asseguri rentar-los amb freqüència!
  • Compra caixes en lloc d’ampolles. Sovint, els productes com el detergent per a roba vénen en cartró que es recicla més fàcilment que el plàstic.
  • Reutilitzi els contenidors per emmagatzemar les sobres o comprar a granel.
  • Utilitza una ampolla o tassa reutilitzable per les seves begudes, fins i tot quan realitzi una comanda en una botiga per emportar.
  • Porti el seu propi contenidor per portar o la bossa per a gossos del seu restaurant, ja que molts restaurants fan servir escuma de poliestirè.

La tendència dels aliments orgànics sense embalatge està en augment i, en aquest moment, hi ha molt poques botigues de queviures lliures de plàstic a tot el món on ofereixin aquests serveis al consumidor i que pugui gaudir de productes a granel, sense envasos i productes orgànics . Les persones estan més informades dels problemes que el plàstic afecta el món i les seves conseqüències ja comencen a ser visibles. Per aquest motiu hem de facilitar el futur responsable per al consumidor. Compra cistelles ecològiques, fruites orgàniques, vegetals orgànics i més en Linverd

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga