Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Condicions d’enviament

Entregues de dilluns a divendres a la província de Barcelona, enviament gratuït a partir de 60€ a Barcelona i 100€-150€ a la resta de zones (producte sec).

El termini de lliurament és de 24-48h, en dies laborables, podent l’usuari triar una altra data de lliurament si és superior a aquest termini i Linverd sempre realitzarà els seus millors esforços per al seu lliurament en temps i forma.

Els enviaments seran realitzats des de la botiga a l’adreça assenyalada en finalitzar la seva compra de manera sostenible. La compra podrà ser finalitzada sempre que el seu Codi Postal estigui dins de la nostra zona d’Enviament.

En l’actualitat comptem amb els següents mètodes enviament:

Barcelon: Aquesta zona fa referència a Barcelona ciutat (codis Postals que van des 08001-08042). Les despeses d’enviament son de 5,90€, sent gratis en compres superiores a 60€

Barcelona, codis Postals diferents a 08001-08042: Fa referencia a Barcelona provincia i compta amb unes despeses d’enviament de 8,95 €, sent gratis en compres superiors a 100€

Girona, Lleida , Tarragona i Resta d’Espanya : Fa referencia a Girona, Lleida , Tarragona i Resta d’Espanya (en general i compta amb unes despeses d’enviament de 9,95 €, sent gratis en compres superiors a 125€ (productes de sec)


Els productes de fred i Congelats només es podran vendre a través de la web a la Ciutat de Barcelona en els Codis Postals que van des de 08001 a 08042.

Política de devolucions i reemborsament

LINVERD MARKET S.L ofereix productes de consum i alimentació a través de la seva botiga web. Els productes són revisats abans de ser enviats, no s’accepten devolucions ni reemborsaments per productes que es troben en bon estat.

Els productes que arriben al destí en mal estat o presenten algun problema que impedeixi el seu consum podran ser reemborsat. Per al reemborsament i reclamació s’ha de contactar amb Linverd.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga