Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Compra a granel, compra amb envasos retornables

Per contribuir a un estil de vida més conscient i respectuós amb el medi ambient tenim que sé ambaixadors de la compra de productes ecològics a granel fent serví d’envasos retornables.

Comprar a granel significa comprar productes sense envasar, en grans quantitats, i portar-los a casa en els nostres propis envasos:

  • Reducció de residus: en comprar a granel evitem generar residus d’envasos innecessaris, contribuint així a reduir la quantitat de residus que generem i a disminuir la nostra petjada ecològica.
  • Estalvi econòmic: Compra la quantitat que vas utilitzar i no malgastaràs producte.
  • Major frescor: els productes a granel solen ser més frescos, ja que no han estat emmagatzemats durant tant de temps.
  • Varieat de productes: en les botigues a granel es poden trobar molts productes diferents, alguns dels quals no estan disponibles en altres establiments.

Per què usar envasos retornables?

Una altra forma de reduir la quantitat de residus que generem és mitjançant l’ús d’envasos retornables. Aquests són envasos que poden ser reutilitzats diverses vegades, en lloc de ser llençats després del seu primer ús. Algunes de les avantatges d’usar envasos retornables són:

  • Reducció de residus: en reutilitzar envasos en lloc de llençar-los després del seu primer ús, es redueix la quantitat de residus que generem.
  • Estalvi econòmic: a llarg termini, l’ús d’envasos retornables es més econòmic que comprar envasos desechables una i altra vegada.
  • Major qualitat: alguns productes es conserven millor en envasos de vidre o metall que en envasos de plàstic desechable, per la qual cosa el seu ús pot contribuir a mantenir la qualitat dels aliments.
  • Major seguretat alimentària: alguns estudis han demostrat que l’ús d’envasos de vidre o metall per emmagatzemar aliments pot reduir l’exposició a certs químics que es troben en alguns envasos de plàstic.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga