Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

BarcelonAlemany

El primer supermercat sense plàstic del país obre les seves portes en ple Eixample de Barcelona.


El diari BarcelonAlemany es fa ressò de l’obertura del nostre primer supermercat sense plàstics en carrer de Provença a Barcelona. Linverd és el primer supermercat sense plàstic de tota Espanya.

La nostra obertura busca conscienciar sobre la protecció del medi ambient i el problema que generen els residus. A més, aquesta filosofia va acompanyada d’un creixement constant de persones interessades ​​en el consum responsable. Per això, tots els productes que oferim en Linverd compten amb segell ecològic!

El nostre caràcter diferenciador és que no utilitzem envasos de plàstic. Tots els envasos i embalatges han estat substituïts per paper, vidre o derivats orgànics.

Pasta Linverd

Compra Sostenible

En Linverd volem fomentar la compra sostenible a través de productes a granel i que no generin escombraries. Els nostres clients porten les seves bosses i recipients reciclables on tiren els productes.

“Volíem crear una forma en la qual el client pugui comprar de manera responsable de la màxima forma possible. Tots els nostres productes són ecològics, però volíem anar més enllà! Volíem donar-los a les persones l’oportunitat de comprar aliments sense generar escombraries.”

Compra Local

A més de la Compra Sostenible, En Linverd ens preocupem del consum local i de proximitat oferint productes frescos i de temporada.

Fruta Linverd

En l’actualitat comptem amb més de 25 proveïdors de la regió. També ofrecmos a la botiga productes del nostre cultiu vertical lliure de pesticides, herbicides i altres químics.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga