Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Temps per a l’Espirulina

Si desitges millorar la teva salut a través d’una alimentació sana i conscient, l’espirulina pot ser un gran aliat per a tu, amb el seu alt contingut en proteïnes, vitamines del grup B, fibra, àcids grassos i minerals com el zinc, aquesta alga t’ajudarà a aconseguir el canvi saludable que estàs buscant.
L’espirulina és una microalga que creix en aigua dolça i salada i és considerada un dels aliments més nutritius del planeta. A més, s’ha convertit en una opció popular per als consumidors ecològics a causa dels seus múltiples beneficis per al medi ambient.
L’espirulina és un superaliment que s’ha tornat molt popular en els últims anys a causa dels seus nombrosos beneficis per a la salut i la seva capacitat per a combatre la desnutrició a tot el món.
És una font increïblement rica de proteïnes i conté fins a un 70% de proteïna d’alta qualitat. També conté una àmplia gamma de vitamines i minerals, incloent-hi vitamina A, vitamina B12, ferro, calci, potassi i magnesi. A causa d’aquesta impressionant combinació de nutrients, l’espirulina pot ajudar a millorar la salut d’una persona de moltes maneres.
Un dels beneficis més notables de l’espirulina és la seva capacitat per a ajudar a augmentar l’energia i reduir la fatiga.

Les proteïnes i altres nutrients en l’espirulina ajuden a proporcionar energia sostinguda i reduir la fatiga muscular. A més, l’espirulina conté una gran quantitat de clorofil·la, un pigment verd que es troba en plantes i algues, que també pot ajudar a augmentar l’energia i millorar el rendiment.

L’espirulina també és coneguda per la seva capacitat per a millorar la salut del cor. Els estudis han demostrat que l’espirulina pot ajudar a reduir la pressió arterial i els nivells de colesterol en la sang. A més, els antioxidants en l’espirulina poden ajudar a reduir la inflamació en el cos i protegir contra malalties cardiovasculars.

Espirulina Crema
Espirulina FideosUn altre benefici de l’espirulina és la seva capacitat per a millorar la funció immunològica. Els estudis han demostrat que l’espirulina pot ajudar a augmentar la producció de cèl·lules immunitàries i millorar la resposta immunològica del cos. A més, els antioxidants en l’espirulina poden ajudar a protegir contra els danys causats pels radicals lliures i enfortir el sistema immunològic en general.
L’espirulina també és un aliment molt respectuós amb el medi ambient. A diferència de la carn i altres productes animals, l’espirulina no requereix una gran quantitat de recursos per a ser produïda. A més, l’espirulina es pot conrear en aigües salines i salobres que no són adequades per a l’agricultura convencional, cosa que significa que la producció d’espirulina no competeix amb els cultius alimentaris.


La producció d’espirulina també pot ajudar a reduir la contaminació ambiental. L’espirulina pot ser utilitzada per a netejar i descontaminar cossos d’aigua contaminats, la qual cosa pot ajudar a reduir la contaminació i millorar la qualitat de l’aigua. A més, la producció d’espirulina pot ajudar a reduir l’emissió de gasos d’efecte d’hivernacle i la petjada de carboni en comparació amb la producció de carn i altres productes animals.


L’espirulina es pot trobar en diverses formes, incloent-hi pols, càpsules, tauletes, fideus i fresca congelada.
La forma més comuna de consumir espirulina és en pols. La pols d’espirulina es pot barrejar fàcilment amb aliments i begudes per a agregar un impuls nutricional addicional.

Una forma popular de consumir espirulina en pols o fideus i barrejar-la amb batuts, sucs verds o amanides o pastes. Per a fer un batut d’espirulina, simplement barreja una cullerada de pols d’espirulina amb fruites i verdures fresques en una liquadora i agrega nutrients addicionals al teu batut i dona-li un color verd vibrant.

Espirulina TorradaLa pols d’espirulina també es pot barrejar amb aigua o llet vegetal per a fer una beguda ràpida i fàcil. Simplement agrega una cullerada de pols d’espirulina a un got d’aigua o llet i mescla bé. Si no t’agrada el sabor de l’espirulina, pots agregar una cullerada de mel o xarop d’auró per a endolcir.

10 Productos 2

Una altra forma popular de consumir espirulina és en forma de càpsules o tauletes. Les càpsules d’espirulina són fàcils de prendre i són una forma convenient d’assegurar-te que estàs obtenint la dosi correcta. Es recomana prendre d’1 a 2 càpsules al dia per a obtenir els màxims beneficis nutricionals.
En triar càpsules d’espirulina, assegura’t de comprar productes d’alta qualitat d’una font de confiança. A més, verifica les etiquetes dels productes per a assegurar-te que no continguin ingredients addicionals no desitjats.
Amb Organa Espiruliona, et convidem a innovar en la cuina i provar noves sensacions, gustos i textures en els teus plats amb espirulina fresca, en forma de fideus o sal, podràs potenciar les teves amanides, iogurts, cremes o untar una mica d’espirulina fresca en un tros de pa amb un bon chorrito d’oli d’oliva i gaudir d’aquest tresor de la naturalesa.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga