Uneix-te als Envasos Retornables

El concepte retornable no és cap novetat, és tornar a l’abans, a cuidar el Medi Ambient, eliminar els plàstics i no generar residus.

El sistema d’Envasos Retornables consisteix a realitzar una primera compra del producte amb un dipòsit per l’envàs, la resta de compres només pagaras per l’aigua i el dipòsit serà retornat quan es deixa de comprar el producte.

Avantatges d’usar Envasos Retornables

  • Promoure l’Economia Circular: El procés comença amb la seva fabricació i ompliment, posteriorment s’envia a botiga fins a arribar al consumidor. Una vegada acaba l’envàs el retorna a la botiga perquè sigui rentada i omplerta de nou en fàbrica. Si és acompanyat de transports i consum d’energies renovables es forma un entorn sostenible.
  • Reduir residus i Eliminar els Envasos de Plàstic: Amb l’ús d’aquesta mena d’envasos s’evita la fabricació innecessària d’ampolles d’usar i tirar. A més, eliminem el consum de plàstic i ajudem a generar compres sostenibles.
  • Envasos més sostenibles: En general, els envasos solen ser de vidre, aquests són més ecològics i fàcils de fabricar. També tenen una vida útil més llarga i preserven el sabor de les begudes i aliments.

Els Envasos en Linverd

En Linverd comptem amb una gran varietat d’envasos retornables. Pots retornar Llet, Aigua, Xampú, Gel i Loció Corporal de les següents marques:

Envases Retornables en Linverd
  • RRR Biocosmetics, especialitzats en cosmètica, els seus productes de cura corporal són d’envàs 100% d’alumini, biodegradables i amb envàs de 500ml retornable.
  • Can Robert, la seva llet és totalment ecològica envasada en ampolla de vidre 750ml reutilitzable.
  • Sant Aniol, Aigua de la zona volcànica de la Garrotxa embotellada en vidre 1L. Compta amb diferents grandàries, resistent i reutilitzable.

Deixa un comentari