Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Uneix-te als Envasos Retornables

El concepte retornable no és cap novetat, és tornar al passat per cuidar el Medi Ambient, eliminar els plàstics i no generar residus.

El sistema d’Envasos Retornables consisteix a realitzar una primera compra del producte amb un dipòsit per l’envàs, la resta de compres només pagaras per l’aigua i el dipòsit serà retornat quan es deixa de comprar el producte.

Avantatges d’usar Envasos Retornables

  • Promoure l’Economia Circular: El procés comença amb la seva fabricació i ompliment, posteriorment s’envia a botiga fins a arribar al consumidor. Una vegada acaba l’envàs el retorna a la botiga perquè sigui rentada i omplerta de nou en fàbrica. Si és acompanyat de transports i consum d’energies renovables es forma un entorn sostenible.
  • Reduir residus i Eliminar els Envasos de Plàstic: Amb l’ús d’aquesta mena d’envasos s’evita la fabricació innecessària d’ampolles d’usar i tirar. A més, eliminem el consum de plàstic i ajudem a generar compres sostenibles.
  • Envasos més sostenibles: En general, els envasos solen ser de vidre, aquests són més ecològics i fàcils de fabricar. També tenen una vida útil més llarga i preserven el sabor de les begudes i aliments.

Els Envasos Retornables a Linverd

En Linverd comptem amb una gran varietat d’envasos retornables. Pots retornar Llet, Aigua, Xampú, Gel i Loció Corporal de les següents marques:

Envases Retornables en Linverd
  • RRR Biocosmetics, especialitzats en cosmètica, els seus productes de cura corporal són d’envàs 100% d’alumini, biodegradables i amb envàs de 500ml retornable.
  • Can Robert, la seva llet és totalment ecològica envasada en ampolla de vidre 750ml reutilitzable.
  • Sant Aniol, Aigua de la zona volcànica de la Garrotxa embotellada en vidre 1L. Compta amb diferents grandàries, resistent i reutilitzable.
  • Mes Claperol: LLet fresca i Iogurts, porten els envasos i te’ls abonarem en Linverd

Per què escollir envasos de Vidre?

Els beneficis dels envasos de vidre són clars: és sostenible, és inert, és 100% i infinitament reciclable, reutilitzable i recarregable; és segur emmagatzemar aliments i begudes.

El vidre ve de la naturalesa

El vidre està fet d’ingredients naturals abundants a la natura. L’alquímia d’aquests ingredients dóna com a resultat un únic material. No es necessita cap altre material o capes químiques per completar-lo.

La reutilització d’ampolles de vidre redueix l’impacte general i augmenta el valor sostenible del vidre moltes vegades. El vidre retornable és una bona solució alternativa que la indústria pot oferir per a condicions específiques del mercat.

El vidre és pràcticament inert i impermeable, el que el converteix en el més estable de tots els materials d’embalatge. No hi ha risc que els productes químics nocius entrin en els aliments o begudes envasades en vidre.

No es necessiten barreres ni additius addicionals.

Una ampolla de vidre és 100% vidre pur.

Utilitza envasos de vidre retornable ♻ redueixes els residus i les emissions de CO2

Les ampolles retornables redueixen els residus i les emissions de CO2 i estalvien energia i matèries primeres i per això són un dels contenidors més ecològics.

L’envàs de vidre retornable és una forma més ecològica de consum ja que es fomenta la reutilització dels envasos, per la qual cosa es generen menys deixalles.

A més, és una forma d’estalvi ja que no cal pagar per les ampolles de vidre, ja que el que consumim és el contingut.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga