6 Raons per consumir Fruits Secs Ecològics

Els Fruits Secs cuidan de la teva salut i aquest mes, están produits artesanalment per petits productos de la nostra terra

Nouca, unió de petits productors ecològics, ens apunten 6 raons per les quals has de consumir fruita seca ecològics.

Producto Neouca

1. No es fan servir substàncies químiques sintètiques ni organismes modificats genèticament

Això fa que no es trobin residus químics i vam aconseguir uns fruits secs ecològics sans i saborosos que garanteixen uns valors de salut, sostenibilitat i qualitat.

2. Augmenta la biodiversitat de terra (i benestar animal)

Triturant l’herba i la incorporació a terra es transforma en matèria orgànica i es consegue un sòl viu i contribuïm a la salut de tot l’ecosistema.

3. Aprofitament de residus

La fruita seca i les closques en mal estat, es barregen amb el fem i s’empren per a abonar l’any següent. El resultat és un augment de la fertilitat i un sòl viu.

4. Menys despesa d’aigua

Un sistema de reg per microaspersió que dosifica l’aigua gastant l’estrictament necessari segons l’estat fenològic de l’arbre. Amb un sistema de sondes subterrani i un pou construït a mà en les nostres finques, aprofitem l’aigua reg a reg per optimitzar a l’màxim aquest recurs natural.

5. Preserva els ecosistemes

Pràctiques d’acord amb els processos naturals mitjançant la retenció de l’aigua i l’equilibri ecològic.

6. Dóna suport l’economia local i als petits productors

Economia local mitjançant la promoció dels petits productors.

Els nostres fruits secs ecològics no només són més saludables, sabrosos i de qualitat, sinó que amb el seu consum estaràs participant en la lluita contra el canvi climàtic, el manteniment de la biodiversitat i el suport a les petites empreses i economies locals.

Deixa un comentari