Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

6 Raons per consumir Fruits Secs Ecològics

Els Fruits Secs tenen cura de la teva salut i la selecció que us proposem amb els nostres amics de Nouca estan produïts artesanalment per petits productors de la nostra terra amb envasos 100% compostables.

Nouca, unió de petits productors ecològics, ens apunten 6 raons per les quals has de consumir fruita seca ecològics.

Producto Neouca

1. No es fan servir substàncies químiques sintètiques ni organismes modificats genèticament

Això fa que no es trobin residus químics i vam aconseguir uns fruits secs ecològics sans i saborosos que garanteixen uns valors de salut, sostenibilitat i qualitat.

Triturant l’herba i la incorporació a terra es transforma en matèria orgànica i es consegue un sòl viu i contribuïm a la salut de tot l’ecosistema.

2. Augmenta la biodiversitat de terra (i benestar animal)

3. Aprofitament de residus

La fruita seca i les closques en mal estat, es barregen amb el fem i s’empren per a abonar l’any següent. El resultat és un augment de la fertilitat i un sòl viu.

4. Menys despesa d’aigua

Un sistema de reg per microaspersió que dosifica l’aigua gastant l’estrictament necessari segons l’estat fenològic de l’arbre. Amb un sistema de sondes subterrani i un pou construït a mà en les nostres finques, aprofitem l’aigua reg a reg per optimitzar a l’màxim aquest recurs natural.

5. Preserva els ecosistemes

Pràctiques d’acord amb els processos naturals mitjançant la retenció de l’aigua i l’equilibri ecològic.

6. Dóna suport l’economia local i als petits productors

Economia local mitjançant la promoció dels petits productors.

Els nostres fruits secs ecològics no només són més saludables, sabrosos i de qualitat, sinó que amb el seu consum estaràs participant en la lluita contra el canvi climàtic, el manteniment de la biodiversitat i el suport a les petites empreses i economies locals.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga