Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Alimentació infantil Ecològica

L’alimentació infantil ecològica, el millor per als nostres fills


Els nens són molt sensibles als residus de substàncies nocives en els aliments, la pol·lució i els pesticides.
L’organisme del bebè és fràgil, no és capaç de degradar eficaçment els tòxics que poden arribar amb l’alimentació i només podrà eliminar-los amb dificultat.

Comprar productes ecològics és el millor mètode per a oferir als nostres fills les millors garanties per a obtenir ingredients naturals, purs, sense elements de risc i sense afegits artificials, respectant l’equilibri natural i conservant l’autèntic sabor dels aliments de cultiu ecològic.

News Letter 2També és important tenir en compte la creixent aparició d’intoleràncies i al·lèrgies alimentàries que estan relacionades en gran part amb la pol·lució ambiental, els residus fitosanitaris, additius i contaminants alimentosos.

News Letter 3


Igualment hem d’evitar la presència de sucres refinats d’assimilació ràpida, que provoquen hiperglucèmia, la presència d’una quantitat elevada de sucre en els aliments infantils pot distorsionar els seus costums alimentosos.
Un altre aspecte positiu de l’agricultura ecològica és que ens connecta amb els ritmes naturals en consumir productes de temporada que marquen la nostra dieta, aprofitem les vitamines i minerals que ens ofereix la terra en anar alineats amb les estacions de l’any.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga