Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Assessorament nutricional: la solució per combatre la mala alimentació

La mala alimentació és un problema creixent a la societat que té un impacte negatiu per a la salut de les persones. Per evitar que això passi i acabin desenvolupant-se diferents malalties com l’obesitat, la diabetis o les malalties cardiovasculars, cal prendre mesures que ajudin a combatre aquests problemes i promouen una dieta saludable.

Asesoramiento Nutricional

Davant d’aquest escenari preocupant, l’assessorament nutricional es presenta com una solució idònia per acabar amb el consum excessiu d’aliments processats i els mals hàbits amb el menjar.

A Linverd volem que cada persona cobreix les seves necessitats nutricionals específiques, per això hem preparat un post amb tota la informació al respecte. Continua llegint!

Què és i en què consisteix l’assessorament nutricional personalitzat?

És una eina que consisteix en l’acompanyament i l’orientació personalitzada per part d’un professional de la nutrició. Aquest tipus d’assessorament es realitza amb la finalitat de millorar els hàbits alimentaris i aconseguir una dieta equilibrada i adequada a les necessitats de cada individu.

Al llarg de les fases d’aquest procés s’estableix un pla alimentari on s’inclouen aliments recomanats, alternatives de distribució de menjars i la quantitat de nutrients necessaris en cada cas, depenent dels objectius establerts.

L’objectiu final d’aquest procediment no és només canviar els hàbits alimentaris d’una persona de manera gradual per adaptar-los a una dieta saludable i variada. També cerca educar i conscienciar la persona de la importància de l’alimentació i el seu impacte directe a la salut.

Principals consells per millorar els hàbits alimentaris

Per mantenir una bona salut i benestar, és recomanable millorar la dieta fent canvis progressius en l’alimentació. Aquí van alguns consells clau per fer-ho:

 1. Incloure varietat d’aliments.
 2. Controles les porcions adequades per no menjar en excés.
 3. Veure la quantitat d’aigua diària.
 4. Reduir el consum de sucres.
 5. Buscar suport professional com un dietista o nutricionista.

Quin paper tenen les assegurances de salut en la nutrició?

En realitat, els assegurances de salut tenen un paper rellevant, ja que la majoria ofereixen cobertura i accés a serveis d’assessorament nutricional.

Moltes pòlisses de salut reconeixen la importància de la nutrició en la prevenció i el maneig de malalties cròniques. És per això que han decidit oferir una cobertura amb accés a serveis nutricionals.

D’aquesta manera, els assegurats tenen l’oportunitat de posar-se en mans de professionals per així millorar la seva alimentació i benestar general de manera individualitzada.

Però això no és tot, la cobertura de nutricionista a les assegurances ofereix nombrosos beneficis per a la salut que no s’han de passar per alt. Alguns són:

 • Alimentació i dietes personalitzades amb base a objectius concrets.
 • Control de pes.
 • Reducció del risc de patir malalties cardiovasculars.
 • Prevenció de malalties cròniques.
 • Millora de la qualitat de vida i salut mental.

Tot i això, cal destacar que cada asseguradora ofereix diferents garanties respecte a aquesta cobertura. Per això mateix, abans de res, l’ideal és recórrer a un comparador d’assegurances de salut per conèixer amb detall tota la informació i prendre una decisió molt encertada de cara al futur.

Quin impacte a llarg termini té una bona alimentació?

Comptar amb un assessorament nutricional per part de professionals no només té un efecte immediat en la salut, sinó que també ho té de cara al futur.

Es tracta d’un procés que fomenta l’adopció d’hàbits saludables gradualment i establiment metes realistes per tal de portar un estil de vida saludable.

Per saber més sobre alimentació, salut i benestar, no dubtis a visitar el nostre bloc!

Feu un comentari

0
  El teu carro està buitTornar a la botiga