Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Gra sencer, font d’energia i nutrients essencials per al nostre cos.

Gra sencer: El blat, l’ordi i el sègol són excel·lents opcions per a incloure en la seva dieta a l’hivern.

El grans integrals són rics en fibra, proteïnes i altres nutrients essencials, i són una alternativa saludable als aliments processats i refinats.


Els grans sencers són una font important d’energia i nutrients essencials per al nostre cos. En comparació amb els grans refinats, els grans sencers tenen un major contingut de fibra, proteïnes i altres nutrients essencials, aquests nutrients són importants per a mantenir una dieta equilibrada i saludable, especialment durant l’època freda de l’any quan és fàcil caure en la temptació de menjar aliments processats i poc saludables.

La fibra en els grans sencers ajuda a mantenir la digestió saludable i regular. A més, la proteïna en els grans sencers és essencial per al creixement i reparació dels músculs, i també ajuda a mantenir l’equilibri dels nivells de sucre en la sang.

Els grans sencers també són una font de vitamines i minerals essencials com el ferro, el magnesi, el zinc i la vitamina B.

A més dels seus benèfis nutricionals, els grans sencers són una opció sostenible i respectuosa amb el medi ambient, en comparació amb els grans refinats, els grans sencers requereixen menys energia i recursos per a la seva producció, i el seu cultiu és més sostenible.

Els grans sencers són una excel·lent opció per a incloure en la seva dieta durant l’hivern. Són rics en fibra, proteïnes i altres nutrients essencials, i són una alternativa saludable i sostenible als aliments processats i refinats.

Ja és el moment d’incloure els grans sencers com a blat, ordi i sègol en la nostra dieta per a obtenir una font d’energia saludable i sostenible durant l’hivern.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga