Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Keto

La dieta cetogénica, també coneguda com a “dieta keto”, és un pla d’alimentació baix en carbohidrats i ric en greixos que ha guanyat popularitat en els últims anys com una forma eficaç de perdre pes i millorar la salut metabòlica.

Els beneficis potencials de la dieta Keto inclouen la pèrdua de pes, millores en la salut metabòlica (com una reducció en els nivells de sucre en sang i colesterol) i una major capacitat per a controlar els antulls d’aliments.

Algunes persones també utilitzen la dieta keto com una forma de “dejuni intermitent” o “en cetosis” per a millorar la salut en general.
També s’ha proposat que la dieta keto podria tenir beneficis en el tractament d’unes certes malalties neurodegeneratives, com la malaltia d’Alzheimer i la malaltia de Parkinson.

La dieta keto no és adequada per a tots i ha de ser seguida sota supervisió mèdica ja que pot tenir riscos per a la salut si no es fa correctament.


KETINICO, perquè et volem donar el millor, nomes ingredients purs

Únicament productes de la més alta qualitat, d’origen natural i amb els millors ingredients del planeta. Només productes que se sotmeten a proves de qualitat per a comprovar la seva puresa, els metalls pesants i els pesticides, amb la finalitat d’oferir un producte de primera qualitat que tingui en compte la salut dels nostres de LINVERD.

Ketenico ens diu, “Si no ho troba en la naturalesa, no ho trobarà en els nostres productes”, els nostres productes estan naturalment lliures d’OGM, Glútens, Blat de moro, Soia i Lactis, ja que entenen que el consum d’aquests aliments son inflamatoris.

Ketonico

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga