Llet fresca per sempre, no t’ho pensis més

No t’ho pensis més, tu com molts altres estem experimentat la tornada als orígens, al plaer del que és bo i la llet ha estat un dels grans beneficiats.

Ara podem tornar a el plaer d’assaborir la llet tal com ho fèiem de petits o com ho feien els nostres pares. Tornem a la ‘llet de l’àvia’, a la bona llet del ramader local o de la granja de poble.

Aquí et presentem la llet de la granja de Can Roberthttps://linverd.com/supermercat/lactis/llet/llet-vaca-sencera-750ml-can-robert-eco/ (Cardedeu), on tenen cura de les vaques, les quals pasturen cada dia a la falda del Montseny.

La llet és totalment ecològica i només la pasteuritzem a 80º sense homogeneïtzar (fan servir el tractament menys agressiu a la llet). 

La llet ve envasada en ampolla de vidre reutilitzable de 750ml.

ECONOMIA CIRCULAR AMB ENVASOS DE VIDRE RETORNABLES

Apuntat, et regalem un Iogurt Can Robert al retornar 6 ampolles Llet vaca sencera Can Robert 750ml

Lliura les ampolles de vidre Llet vaca sencera Can Robert 750ml en el teva propera visita o comanda online (exclusivament a Barcelona ciutat) i et regalem un Iogurt Can Robert al retornar 6 ampolles Llet vaca sencera Can Robert 750ml

Envases Retornables en Linverd

Beneficis de la llet freca:

  • La llet, té molts beneficis per la salut: porta nutrients, vitamines i minerals, (potassi, B12, calci i vitamina D, vitamina A, magnesi, zinc i tiamina).
  • És una excel·lent font de proteïnes i àcids grassos  que reporten un risc més baix de diabetis i malalties del cor.
  • La llet conté calci, fòsfor, potassi, proteïnes i vitamina K2, essencials per mantenir els ossos forts i saludables.
  • La llet sencera ajuda a prevenir l’augment de pes i el risc d’obesitat. És perfecta per beure fresca, fer batuts, xocolata desfeta, cafè amb llet, etc.
  • Producte Llet C 2 1445x2048 2
    Llet Vaca Sencera 750ml Can Robert ECO
  • proximitat Iogurt
    Iogurt Can Robert

Deixa un comentari