Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Millorar la teva salut i benestar diari.

Tots estem interessats a gaudir, millorar la salut i el benestar diari per disposar d’una bona salut durant tota la vida, en aquest breu post us proposem unes idees per mantenir un cos sa.

Fer exercici diari

Diferents estudis ens diuen que l’exercici diari pot reduir tots els biomarcadors de l’envelliment, el que inclou la millora de la vista, la normalització de la pressió arterial, la millora de la massa muscular, la reducció del colesterol i la millora de la densitat òssia.

Dormir bé

De tots és sabut que cal dormir bé si volem funcionar correctament l’endemà, es recomanen 8 hores, però hi ha persones que necessiten més o menys.

Si tens problemes per dormir, aquí et deixem unes recomanacions: pren un petit refrigeri abans d’anar al llit amb aliments que ajuden a fer que el cos i la ment a entrar en mode de son: cereals integrals amb llet, civada, cireres o té de camamilla.

Tambe pts allunya el rellotge, anota les preocupacions o els pensaments estressants per treure’ls del teu cap.

Menja verdura.

Intenta menjar cinc peces de verdures al dia, crues, al vapor o saltejades. Una dieta rica en verdures ajuda a prevenir el càncer. Bròquil, la col, les pastanagues, els tomàquets, el raïm i verdures de fulla verda.

Cinc menjars al dia.

Menjar t’ajuda a mantenir el metabolisme amb nivells d’energia i per això es diu que l’ideal és menjar 5 àpats perquè t’ajudarà a controlar el pes, mantenir la calma, mantenir la concentració i evitar picar a deshores.

Actitud positiva davant el menjar

El que mengem i com ens sentim estan vinculats de forma molt complexa. Una aproximació saludable de l’alimentació se centra a assaborir els sabors, menjar per satisfer i augmentar l’energia.

Hem de comprovar l’equilibri entre els aliments baixos en calories, els aliments densos en nutrients (que aporten molts nutrients per caloria) i els aliments densos en calories però pobres en nutrients.

En la dieta diària hem d’afegir més cereals integrals, fruites i verdures fresques i llegums als seus àpats.

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga