Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Què és la psicologia de l’Alimentació?

La Psiconutrición o Psicologia de l’Alimentació, és la ciència que estudia la nostra relació amb el menjar. Per a poder explicar i abordar aquesta relació, la Psicologia de la Nutrició té en compte les nostres emocions, conductes, així com el nostre context social i relacions.

La Psiconutrición, ofereix estratègies, conceptes i teories amb l’objectiu de treballar d’una manera positiva la nostra relació amb el menjar. Aquest enfocament proposa que el menjar pot veure’s com un baròmetre del nostre estat emocional, és a dir, la manera en la qual mengem és una mostra de com ens volem.

Gràcies a això podem prendre consciència de les nostres creences sobre el menjar i el nostre cos i ens convida a construir noves maneres de relacionar-nos amb nosaltres mateixos per a millorar la manera en la qual mengem.

Llavors, què és Nodrir-se?

La nutrició comença en la consciència en la cistella de la compra. Saber on comprar aliments que tenen vida, acabats de recol·lectar, frescos, amb energia. Aquests aliments són rics en nutrients que són els que permetran l’equilibri de la nostra salut i oferiran al cos les vitamines, minerals i macronutrients que necessita. Nodrir-se és cuinar des de l’amor i el respecte, com si fos un regal que ens fem cada dia. És menjar assegut en la taula amb harmonia, sense presses, gaudint del moment en què estem regenerant el cos i alimentant-lo. Nodrir-se i alimentar-se conscientment és cuinar amb aliments ecològics, lliure de tòxics i amb producte de temporada concordes al nostre entorn.

Per què està relacionat amb el Benestar personal?

Segons la Reial Acadèmia Espanyola, el benestar és el conjunt de les coses necessàries per a viure bé. És un terme subjectiu i no sols es relaciona amb els diners per a proveir la part material. El benestar personal està relacionat amb les necessitats, els gustos i les emocions de les persones.

Aconseguirem l’estat de benestar quan actuem concorde al que necessitem i volem. Quan comencem a escoltar el nostre cos i a oferir-li allò que demana. Quan deixem d’oferir-li estimulants per a fer-ho callar i li proporcionem el que necessita, tant a nivell físic com a nivell emocional.

Saps escoltar què et diu el teu cos? Saps quan parla la teva part física i quan parla la teva part emocional? Només quan la resposta sigui afirmativa s’arribarà al complet benestar. Qui començarà a parlar serà el teu cos, les teves necessitats, les teves emocions i no el teu ego ni les teves creences.

Ser conscient en l’alimentació i en què diu el meu cos et permetrà entendre què és ser feliç. La felicitat és el meu estat pur de benestar personal.

Ser feliç no sols és somriure o els moments puntuals de riures.

La felicitat és viure concorde al teu somni, a les teves paraules i a les teves accions. Ser conscient del que fas i del que menges. Ser conscient que formes un amb la naturalesa i permetre’t escoltar aquesta connexió per a deixar que el teu cos parli i t’indiqui.

Ser feliç significa ser conscient de tu dia a dia i viure la vida que realment vols, viure la teva veritable història.

Amb l’Alimentació Conscient s’aconsegueix?

Et permet connectar amb les teves emocions. Com menges reflecteix el teu estat del dia a dia. Com et nodreixes o com et cuines reflecteix el que et vols. Conèixer que demana el teu cos significa la connexió que tens amb ell.

Vols ser feliç? Comença volent-te i escoltant-te. El teu cos ets tu. És aquí el primer pas cap al teu benestar personal

T’ajudem:

A Linverd comptem amb una especialista, si vols contactar amb ella? Visita el seu web

Psicologia De Alimentació

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga