Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Supermercat Ecològic

Hàbits per a compres ecològiques en supermercats

Es pregunta com pot comprar ecològicament de manera més intel·ligent? Si té un bon supermercat ecològic o una cooperativa d’aliments a consciència que ven productes ecològics, llavors la major part de la feina ja està fet per a vostè. Però aquí hi ha alguns consells per compres ecològiques en supermercats.

Utilitza una bossa reutilitzable

Si planeja comprar de manera més ecològica, compri una bossa reutilitzable. Si no té una bossa reutilitzable, no es preocupi, la majoria dels supermercats venen bosses reutilitzables. Sabia que una bossa de plàstic triga 500 anys en degradar-se en un abocador? A més, les borses no es trenquen per complet. En canvi, es degraden i es converteixen en microplástic que absorbeixen toxines, el que contribueix a la contaminació de l’entorn. Sense esmentar, tots els abocadors que s’omplen amb bosses de plàstic en tota la terra. Les bosses reutilitzables són un producte ecològic. Llavors, si desitja comprar ecològicament de manera més intel·ligent, abandoni les bosses de plàstic per sempre.

Menjar orgànic

Menjar orgànic és una opció més intel·ligent perquè els aliments orgànics tenen més valor nutricional. A més, atès que els agricultors orgànics practiquen la reducció de la contaminació, la conservació de l’aigua, l’erosió de terra, l’ús de menys energia i l’augment de la fertilitat de terra, estan fent tot el possible per conservar el planeta. Quan comences a menjar productes orgànics, estàs donant suport a aquests agricultors, el que al seu torn significa que també estàs fent tot el possible per conservar el planeta.

Estàs a punt per començar a comprar en supermercats ecològics i comprar productes ecològics? Si és així, fes un cop d’ull a Linverd- Supermercat Ecològic. Linverd- Supermercat Ecològic és el primer supermercat a Catalunya dedicat a l’estil de vida sense residus, sense envasos plàstics i amb productes ecològics, naturals i sostenibles. Comenceu a comprar els seus productes ecològics avui www.linverd.com.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga