Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Supermercat Online en compres de Linverd- Supermercat Ecològic

Linverd, Supermercat Ecològic és el millor lloc per si busques productes ecològics en línia. Aquí en el nostre supermercat en línia, oferim una àmplia gamma de fruita i verdures ecològiques, també beguda, conserves, salses, pastes, llegums, llavors ecològiques. Evident que les diferències són notables i hi ha nombrosos estudis que demostren que els aliments orgànics són més saludables que els convencionals. Un estudi de Nova Zelanda de 1940 que mostra que després de dos anys d’alimentació orgànica a la cafeteria de l’escola, es va observar una millor salut dental, una major resistència a les fractures òssies i una menor incidència de refredats entre els escolars. Des plàtans, llimones, cebes, pebrots, cogombres i més, estem aquí per assegurar-nos que ho trobi tot, cada article que busca per una alimentació més saludable. Segurament trobareu productes frescos i de qualitat que es conreen localment.

A més, Linverd, Supermercat Ecològic és el primer supermercat de Catalunya dedicat a l’estil de vida sense residus, sense envasos de plàstic i amb productes ecològics, naturals i sostenibles. Al comprar al nostre supermercat en línia, vostè està fent la seva part per mantenir els nostres abocadors lliures de bosses de plàstic i evitar que la fauna marina coma aquests plàstics.

Si voleu fer la seva part per ajudar al planeta i buscar productes ecològics en línia, no busqui més que Linverd, Supermercat Ecològic. Tenim molts productes orgànics que són frescos i saben molt bé. Si voleu començar a comprar el nostre supermercat en línia i obtenir els seus productes ecològics en línia, aneu a www.linverd.com.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga