Servei de Naturopatía Integrativa

La Naturopatía és la ciència que estudia les propietats i les aplicacions d’elements naturals (vegetals, aigua, sol, terra i aire) amb la finalitat de mantenir i/o recuperar la salut.

Els principis de la naturopatía van ser utilitzats per primera vegada per l’Escola Hipocràtica de Medicina entorn de l’any 400 a. C. El filòsof grec Hipócrates creia en la visió de la persona íntegrament per a trobar la causa de la malaltia i utilitzar les lleis de la naturalesa per a induir la curació. La naturopatía pren els seus principis d’aquesta escola de pensament original.

La Naturopatía es basa en la capacitat vital de l’organisme per a regenerar-se, i cerca la causa de l’origen de la malaltia. Principalment, tracta d’estimular les capacitats d’autocuració i recuperació de cada persona, cuidant la seva alimentació, eliminant les toxines i estimulant el sistema immunitari.

La naturopatía es troba inclosa en el camp de la Medicina Alternativa i s’aplica quan existeix un diagnòstic mèdic previ. Està concebuda per a complementar i fer costat a la medicina tradicional a través de:

Que es la Naturopatia
  • El poder curatiu de la naturalesa – la naturalesa té la capacitat innata de curar
  • Identificar i tractar la causa – sempre hi ha una causa subjacent, ja sigui física o emocional
  • No fer mal – la naturopatía mai utilitzarà tractaments que puguin crear altres malalties
  • Tractar a la persona íntegrament – en preparar un pla de tractament, es tenen en compte tots els aspectes de la persona

Què és la Naturopatía Integrativa?

La Naturopatía Integrativa concep a l’ésser humà com un ser “integrat” per diferents plans: físic, mental, emocional i espiritual, i per tant els tractaments afecten a tots aquests plans encara que es dirigeixin principalment a algun d’ells.

Es basen en l’ús d’elements que provenen de la naturalesa: plantes, minerals, oligoelementos, aliments, terra, aigua, sol, aire, etc. abordant a l’ésser humà en el seu conjunt, no sols als símptomes concrets, amb la qual cosa la resposta als tractaments també és més efectiva i duradora en el temps.

L’objectiu és reeducar i corregir hàbits per a una vida saludable a través de l’alimentació, de l’exercici físic i psíquic i aconseguir un equilibri en el seu conjunt.

T’ajudem a corregir mals hàbits a través de l’alimentació, de l’exercici físic i psíquic perquè puguis portar una vida 100% saludable.

Vols conèixer més sobre el servei de Naturopatía Integrativa? Emplena el Formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Servei de Naturopatía