Qui som, els nostres orígens

Steve linverd quisoms

El 2020 l’Esteve Domenech decideix posar rumb a obrir un supermercat més acord amb les necessitats del consumidor i el planeta, un lloc on el client pot sentir-se còmode i pot comprar producte a granel, de proximitat, ecològic i just per al planeta.

Donar l’oportunitat al consumidor de trobar un lloc transparent i proper, on el client sigui el pilar del projecte i plegats puguem treballar per aconseguir una alimentació responsable per a tothom i el planeta.

I per això vam obrir el primer supermercat ecològic on els valors eren ferms i clars, productes ecològics, propers, transparents i minimitzant el plàstic al màxim.

Ho vam fer la il·lusió de crear un espai on només hi hagués aliments amb vida, sense químics i gens perjudicial per a les persones i el planeta. On el prioritari sigui el consumidor i el planeta, de debò.

Avui Linverd ja és realitat, va obrir les portes el 2021 sent un lloc per a les persones que volen un futur responsable. Gràcies a totes les persones que sumen al camí podem seguir endavant i sobretot gràcies als consumidors que fan realitat aquest projecte, sense ells, seria impossible.

Tots els productes que ofererim son de qualitat i amb certificació ecològica que garanteix una salut i cura del planeta. El productor es la clau que hem de valorar cada dia, un company de viatge imprescindible.

Seguim creixent dia dia, a Linverd donem visibilitat, treballadors, productors, col·laboradors i clients. Una comunitat que vol anar més enllà i que apostem amb un model d’alimentació ecològica i responsable amb el planeta. Així és el supermercat Linverd, on el futur ja és present.