Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Els millors Gelats Ecològics

Amb l’arribada de l’estiu les persones solen consumir gelats pràcticament tots els dies. Una gran quantitat de persones ja considera el gelat com a postres i busquen nous sabors i estils com els gelats Gurmet i els topping.

També trobem un canvi en el consum d’aquests productes passant de ser un gelat per a nens a crear-se un mercat per a adults amb gelats que se serveixen amb combinat d’alcohol. Fins i tot podem trobar gelateries que es fusionen amb bars de còctel, fent les barreges molt exòtiques amb gelats.


Gelats Ecològics Sabuma

En Linverd apostem pels Gelats Ecològics Sabuma, una empresa que es recolza en la qualitat i la responsabilitat amb la terra, els animals i els treballadors. Aquests gelats segueixen la tendència de ser més saludables, contenir menys sucre i més proteïna.

Sabuma elabora els seus gelats amb matèries primeres de qualitat ecològica a més de triar aliments més frescos i de proximitat.

Helados Ecologicos


A més compta amb una varietat Vegana que permet arribar a un públic que demanda cada vegada més aquesta espècie de productes.

En definitiva, Sabuma es preocupa de crear un producte únic i funcional que a més de sabor i gaudi aporta valors nutricionals saludables a través de gelats amb probiòtics, amb més proteïna, menys sucre o més fibra.

Tips per a prendre Gelat

Gaudeix el màxim sabor d’aquests gelats amb aquests consells:

  • Deixar el gelat a temperatura ambient 5 minuts abans d’obrir-lo
  • Usar Cullera de Metall
  • La cullera mai ha d’entrar en contacte amb la llengua
  • El gelat s’agafa amb la cullera a l’inrevés
  • Beure una mica d’aigua per a netejar el paladar

Llest/a per a gaudir d’un bon gelat? Explica’ns quin és el teu gelat favorit

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga