Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Per què les fruites i verdures orgàniques són millors?

El negoci d’aliments orgànics està en auge amb més i més persones a tot el món que opten per comprar fruites i verdures orgàniques. Llavors, per què cada vegada més persones compren fruites i vegetals orgànics? Per una simple raó: volen aliments naturals que siguin millors per a ells i el medi ambient.

Amb les fruites i verdures orgàniques, no ha de preocupar-se pels fertilitzants artificials i els pesticides sintètics. Alguns cultius fins i tot fan servir irradiació, que és una forma de radiació per matar bacteris. Encara que alguns aliments orgànics es produeixen amb certs ingredients sintètics, aquests ingredients han de complir amb estàndards específics. Fins i tot els animals que es consideren orgànics no es limiten a les gàbies el 100% del temps, s’alimenten amb aliments cultivats orgànicament i no es crien amb hormones de creixement sintètiques i antibiòtics.

A causa de l’absència de pesticides i fertilitzants, els aliments orgànics tenen un major valor nutricional que els aliments convencionals. Els estudis han demostrat que els pesticides en els aliments poden ser la causa de mals de cap, defectes de naixement, càncer i altres malalties. És per això que cada vegada més persones estan tractant de menjar la major quantitat possible d’aliments orgànics. Els nivells baixos de pesticides estan bé per als adults, però per als nens, els nivells baixos encara poden ser tòxics causa del seu baix sistema immunològic desenvolupat. Tot i que els pesticides no són una preocupació en la carn, encara hi ha preocupació pels antibiòtics en els animals, en els quals l’ús excessiu d’aquests antibiòtics pot fer que els bacteris els resisteixin, de manera que els fa ineficaços per combatre les infeccions.

Per comprar fruites i verdures orgàniques, visiteu Linverd, Supermercat Ecològic a www.linverd.com. Linverd, Supermercat Ecològic és el primer supermercat a Catalunya dedicat a l’estil de vida sense residus, sense envasos plàstics i amb productes ecològics, naturals i sostenibles.

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga