Lliurament el mateix dia

Premi a millor supermercat ecològic del 2023

Necessites ajuda?

Slow Food i Acció Regeneradora

Slow food sorgeix en 1986 amb el propòsit original de protegir les tradicions regionals, l’alimentació saludable, el gaudi gastronòmic i un estil de vida pausat.
En l’actualitat, aquest moviment s’ha expandit globalment, involucrant a milers de persones i projectes en més de 160 països. www.slowfood.com/es/ i presentació Slow Food 2022

El Slow Food té enormes beneficis per a la nostra salut:

  • Reducció del risc de patir al·lèrgies alimentoses.
  • Baixada dels nivells de colesterol i triglicèrids en la sang.
  • Manteniment d’un pes equilibrat i saludable.
  • Disminució del perill de desenvolupar malalties cròniques.

Acción Regeneradora:

Slow Food
  • Ajudar a restaurar els nostres ecosistemes, les nostres comunitats i la teva pròpia salut, allà on visquis!, a través dels aliments.
  • Tots hem de menjar, és clar, i la manera com produïm i consumim els nostres aliments té un impacte enorme en el món que ens envolta.
  • Canviar la manera com MENJEM.
  • APRENDRE sobre els aliments sostenibles.
  • ACTUAR per millorar els sistemes alimentaris són les maneres més efectives de crear un canvi positiu: la regeneració.

Descarregar el Toolkit per canviar la manera com MENJAR, APRENDRE sobre els aliments sostenibles i ACTUAR per millorar els sistemes alimentaris són les maneres més efectives de crear un canvi positiu: la regeneració.

Des dels seus orígens en Linverd posta per els ecològics, lliures de pesticides i herbicides tòxics, sempre conreats respectant el medi ambient i la biodiversitat.

En Linverd, ens prenem de debò la procedència dels nostres productes, sempre que sigui possible treballem amb agricultors locals i de confiança que comparteixen la nostra passió per l’alimentació saludable i sostenible.
Estem compromesos amb l’agricultura ecològica i el comerç just, cosa que significa que paguem un preu just pels productes i ajudem a mantenir l’economia local.

A més, a Linverd, ens preocupem per l’impacte ambiental i donem suport a l’ús d’envasos i materials reciclables i reduïm els residus i les emissions de CO₂ en el nostre procés d’enviament amb vehicles elèctrics.

Amb tot això volem donar suport al Slow Food amb productes ecològics i d’alta qualitat que promouen la salut, la sostenibilitat i la connexió amb el nostre entorn natural.

T’apuntes? el Slow Food i Acción Regeneradora, una filosofia de vida que pot beneficiar a tots, en aplicar els seus principis, podràs gaudir d’una alimentació més saludable i conscient, valorant els sabors i la qualitat dels aliments. A més, en triar productes locals i de temporada, estaràs fent costat als agricultors i productors de la teva comunitat. I no sols això!

Consumeix productes ecològics i de proximitat i contribueix a la protecció del medi ambient i a la reducció d’emissions de CO₂.
Així que no esperis més, uneix-te al moviment Slow Food i comença a gaudir dels seus beneficis!

Feu un comentari

0
    El teu carro està buitTornar a la botiga