Una compra saludable, propera, transparent i més conscient

Linverd, un dels primers supermercats ecològics, de proximitat i sense envasos de plàstic, ha estat guardonat en els premis Eco & Organic RETAIL Awards en la categoria de Millor Botiga BIO Especialitzada. Parlem amb el seu Co-fundador, Esteve Doménech.

Compra saludable, propera, transparent i més conscient

Com heu rebut el reconeixement com a Millor Botiga BIO Especialitzada?

Això ha sigut un reconeixement molt celebrat per tot l’equip, proveïdors i clients que fem possible aquest projecte i volem una alimentació saludable, transparent i real per a cada dia. Per a Linverd, aquest reconeixement ha sigut un impuls motivador que dona força a l’equip i esperança els clients per una compra més saludable i conscient. Aquest premi és de tots plegats.

Per què a Linverd «el futur ja és present»?

Busquem una compra saludable, propera, transparent i més conscient per al planeta. Creiem que és un moment important de reflexió i canvis de consum, la gent és més conscient de la necessitat d’un canvi real però de veritat. Lluny de campanyes de green marketing fals, busquem fer una relació directa amb el client on el prioritari sigui ell i les seves necessitats, buscant continuar amb la filosofia de Linverd.

La traçabilitat i transparència del nostre producte i productor fa que sigui un projecte real i de veritat. Cada dia se suma més gent a la nostra iniciativa i veiem que ara és el moment de fer aquest canvi, un canvi necessari.

«La nostra visió és clara: proposar al client una compra sense tòxics, saludable i conscient»

Quina és la visió de Linverd? Quin és el seu element diferenciador?

La visió de Linverd és clara: proposar al client una compra sense tòxics, saludable i conscient. Sobretot, una clara i forta aposta per minimitzar l’impacte del plàstic en el consum, per això proposem i incentivem la compra a granel. També tenim envasat però per complir amb la necessitat de les intoleràncies i al·lèrgens i evitar la contaminació en el producte.

L’element diferenciador és clar i la gent, els clients, els seguidors, ho veuen. Filosofia de compra real, transparent i amb valor al producte saludable y responsable amb el medi ambient.

«A Linverd volem donar una transició a la reducció del plàstic real i eficaç, ajudant dintre de les possibilitats»

I no només ho diem, ho ensenyem dia a dia. Gràcies a les xarxes socials, podem demostrar la realitat del que diem, sense amagar qui som i què volem transmetre. Aquest valor marca la diferència amb els altres. El valor de conèixer el client i donar-li la importància que es mereix per un consum responsable i saludable.

Som conscients de la quantitat de plàstics que generem?

En aquest sentit, per sort, hi ha cada vegada més consciència, però queda molt camí per fer, per nosaltres i pel consumidor. El consum amb plàstic és un problema real i molt visible en aquests moments. El planeta necessita un canvi, però entenem que no és fàcil i es necessita fer una transició i una educació, sobretot des dels organismes públics.

Educar des de petits a intentar, dintre de les possibilitats, evitar el plàstic és molt important. A mi de petit em van ensenyar a com reciclar bé, però ningú en va dir ‘intenta no generar residus’, i menys el plàstic. Per sort, veiem que la tendència està canviant, però encara queda molt fer i nosaltres ho hem de posar fàcil, per això estem aquí.

D’altra banda, també hi ha una carència real per alguns productes que són complexes per eliminar el plàstic, com per exemple el producte sense gluten o refrigerats… Això avui dia és difícil, però a poc a poc hem d’aconseguir envasats més sostenibles i responsables amb el medi ambient. En això queda molt per a fer…

«Ho posem fàcil per a què tots puguin gaudir d’aquests tipus de compra»

En definitiva, a Linverd volem donar una transició al canvi de reducció al plàstic real i eficaç, ajudant dintre de les possibilitats a la seva reducció.

Quins són els plans de futur de Linverd?

Continuar endavant, aconseguir estabilitat i créixer per arribar a més gent del nostre voltant. Cada dia que passa se suma més gent de cada barri de la ciutat, gràcies a una comparativa de transport amb bicis elèctriques podem arribar a tota la ciutat de Barcelona el mateix dia. Això fa que se sumi més gent que vol fer aquest canvi, però al seu barri no és possible. Ho posem fàcil per a què tots puguin gaudir d’aquests tipus de compra.

Feu un comentari